Second Hand Horsestuff Market

Second Hand Horsestuff Market

Na de Second Hand Horsestuff Market in het najaar van 2017 in Domein Panhof, stelden standhouders na afloop voor om het te combineren met een evenement. Deze suggestie hebben we nu in het aanbod opgenomen van het Horse Awareness Event in 2019. Er is tijdens dit event ruimte voor verkopers van 2de hands paardenspullen in de lege stallen van Domein Panhof. Omdat het in combinatie is met zo’n 70 andere standhouders in het Strodorp (het marktgedeelte van het Horse Awareness Event), betekent dat wel dat er alleen 2de hands spullen verkocht mogen worden. Het tarief voor deze verkoop-stallen is ook anders dan van de andere deelnemers.


Dus . . .

Voor verkoop van 2de hands dressuur-, western- en springzadels, hoofdstellen, halsters, koetstuig, oogkleppen, kleding, rijlaarzen, stalmateriaal, men-spullen, toks/caps, enz., kun je deelnemen met een stal-stand op het evenement.

Bij interesse kun je contact opnemen met Nathalie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.