Second Hand Horstestuff Market

Na de Second Hand Horsestuff Market in het najaar van 2017 in Domein Panhof, stelden standhouders na afloop voor om het te combineren met een evenement. Deze suggestie hebben we nu in het aanbod opgenomen van het Horse Awareness Event in 2019. Er is tijdens dit event ruimte voor verkopers van 2de hands paardenspullen in de lege stallen van Domein Panhof. Omdat het in combinatie is met zo’n 70 andere standhouders in het Strodorp (het marktgedeelte van het Horse Awareness Event), betekent dat wel dat er alleen 2de hands spullen verkocht mogen worden. Het tarief voor deze verkoop-stallen is ook anders dan van de andere deelnemers.


Dus . . .

Voor verkoop van 2de hands dressuur-, western- en springzadels, hoofdstellen, halsters, koetstuig, oogkleppen, kleding, rijlaarzen, stalmateriaal, men-spullen, toks/caps, enz., kun je deelnemen met een stal-stand op het evenement.

Bij interesse kun je contact opnemen met Nathalie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een paar weken voordat het evenement van start gaat zal het programma hier en op facebook bekend worden gemaakt.

Tickets

Voorverkoop €7,50 + fee, kinderen onder de 12 jaar gratis.

Kassa €10,00, kinderen onder de 12 jaar gratis.

Honden welkom mits aangelijnd (uitgesloten cafetaria)

 

 

 

 

Wie zijn wij?

logoDomein Panhof is geen gewone manege
Nele Stevens en Hans Pronk van Domein Panhof bieden een plek waar je als mens graag wilt zijn en waar het belang van de paarden voorop staat. Hun visie is dat ze groot willen zijn door juist klein te blijven. Zo kan een zuivere en persoonlijke invulling worden gegeven en dat is in het belang van ieder individu. Respect is het sleutelwoord, het is belangrijk om met respect met elkaar en met dieren om te gaan.

De paarden, veelal adoptie-paarden, leven in kuddeverband, in een paddock afgewisseld met weidegang. Door de variatie aan activiteiten waar de paarden aan meewerken, voelen zij zich goed.
Het bezig zijn met paarden geeft energie, inspiratie en kan rust bieden. Bezig zijn met paarden is een bijzonder contact, een zuiver contact. Even de zinnen verzetten doet goed. Om daar zoveel mogelijk van te kunnen genieten zijn de lesgroepen nooit groter dan 6 personen. IMG 6427

Aanbod
- rijlessen & ruiterbrevetten
- men-opleidingen & menbrevetten
- huifkartochten
- cursussen, workshops & lezingen over het welzijn van paarden
- zomerkampen voor de jeugd
- evenementen
- kinderfeestjes en arrangementen
- wedstrijden in diverse disciplines

 

LIETlogo liet
Nathalie van Iersel heeft jaren geleden bij o.a. Nele Stevens een instructeurs-opleiding gevolgd als enige ruiter ‘zonder paard’. Daarnaast volgde ze rij- en men-lessen en raakte betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en kinderkampen. Vertrouwd met het gedachtegoed van bewust en met respect omgaan met paarden en de vanzelfsprekende samenwerking met Nele Stevens, groeide de wens om samen een horsemanship evenement in België op te zetten.

Contact

Organisatie, PR, werving & ticketverkoop
LIET
Nathalie van Iersel
0031-6-15314353 of via whatsapp of facebook messenger
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie, VZW Panhof (vrijwilligers) & organisatie
Domein Panhof
Nele Stevens
Panhovenstraat 5
3990 Peer
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.domeinpanhof.be

U kunt ons ook volgen op:
Facebook Horse Awareness Event